Spondiloza cervicala tratamente

Luminita de seara (evening primrose) si extractul de sambure de strugure, remedii eficace impotriva spondilozei, spondilitei si nu numai !

Spondiloza si spondilita sunt boli degenerative ale coloanei vertebrale a caror cauza nu este intotdeauna procesul de imbatrinire, deoarece pot aparea si la varste tinere (sub 30 de ani).

Degenerarea poate fi cauzata de actiunea nefasta a radicalilor liberi asupra organismului. Radicalii liberi sunt atomi de oxygen instabili, care pentru a se stabiliza, smulg electroni celulelor sanatoase.

Acest process duce la dereglarea functionarii celulelor, deci la imbolnavire, respectiv la degenerare. Bolile grave, ca de exemplu cancerul, diabetul, bolile de inima, atrita, spondiloza, spondilita, sunt cauzate de radicalii liberi.

In cazul afectiunilor degenerative ale coloanei, apar excrescente osoase pe vertebre, in timp ce discurile intervertebrale se erodeaza si isi pierd elasticitatea. Acest fenomen cauzeaza inflamatia articulatiilor, limitarea miscarilor gatului, intepenirea acestuia, dureri de ceafa, migrene, ameteli, reflexe scazute, etc. Durerile pot radia pe coloana in jos, sau in umeri si brate.

Tratamentul conventional pentru aceste afectiuni este pe baza de medicamente antiiflamatoare si fizioterapie. Acest tratament insa, nu da rezultate pe termen lung, in special medicamentele, care in plus, pot cauza ulcer gastric sau alte probleme digestive.

Din fericire, exista remedii naturale foarte eficace pentru tratamentul lor, care administrate pe o perioada indelungata, pot duce la vindecare.

Unul din cele mai eficiente este luminita de seara si extractul de sambure de strugure.

In primul rand, ambele au efecte puternic antioxidante, adica de neutralizare a radicalilor liberi, de prevenirea imbatrinirii premature, oprind procesul de degenerare.

Mai mult, atat luminita de seara cat si samburele de strugure au proprietati antiinflamatorii, ceea ce combate nu numai inflamatia, dar si simptomele acesteia: durerea, rigiditatea, etc.

Cele doua extracte sunt eficace si in tratamentul altor afectiuni de natura inflamatorie, printre care astma, bronsita, colita, ateroscleroza, diabetul, etc.

Extractul de sambure de strugure stimuleaza circulatia si mentine elasticitatea vaselor de sange, contribuind la sanatatea generala a sistemului cardiovascular. Contribuie la fixarea colagenului in piele, oase, articulatii, deci la repararea discurilor intervertebrale.

Luminita de seara, este una din rarele surse de acid gama linoleic, esential pentru buna functionare a celulelor. Acidul gama linoleic stimuleaza producerea prostaglandinelor, substante cu rol cheie in reglarea functiilor la nivel celular si implicit la nivelul tuturor organelor.

Luate impreuna, cele doua suplimente constituie un tratament eficace, care da rezultate aproape imediate, si care pe termen lung, are toate sansele sa duca la vindecare.

Luminita de seara, 1300 mg, 120 gelule, 58 lei

Extract de samburi de struguri, 100 mg, 100 capsule, 51 lei

Tratament naturist spondiloza cervicala

Tratament  spondiloza cervicala

About these ads
This entry was posted in spondiloza and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s